Arrangeres av WOWevent.no 

En komplett sanselig opplevelse

Du vil lære nyttige metoder og teknikker for å skape det livet du ønsker deg.  For å forsterke din transformasjon, tar vi deg med på en reise inn i sansene dine der du får oppleve kreativitet, lukt, smak, lyd, følelser og befriende bevegelser.
Bli med oss til Guardamar i Spania 25. – 30. September 2022

Transformasjon

Frigjør deg selv og start det livet du faktisk drømmer om

Du vet at du er ment for noe mer! For du kjenner lengselen, uroen eller tomheten som dukker opp når du ikke tar de valgene som er autentisk riktig for deg. Du kjenner på stress og tappes for energi fordi du gjør alt du kan for å bidra på alle kanter. 

I Spania vil du lære hvordan du fyller deg selv med energi, få større klarhet om hvem du egentlig er, forstå hvilke valg som er riktig å ta. Du vil kunne kjenne på styrken i det å være autentisk. Og oppleve fullkommen glede, lidenskap, selvtillit og mot til å gjøre akkurat det du har lyst til.
Slik at du kan bli din aller beste venn, samtidig som du blir en bedre mamma, kollega, venninne og kjæreste.

Meditasjon

Kommuniser smart med underbevisstheten 

For å oppnå dine drømmer og skape varige endringer, er det helt essensiell å lære hvordan du kommuniserer med underbevisstheten din, som styrer 95% av alt du gjør. Den er ikke analytisk og forstår ikke forskjellen på hva som er rett eller galt. 

Gjennom guidet meditasjon vil du lære hvordan du skal kommunisere med underbevisstheten, på en slik måte at det støtter dine mål og drømmer. Hvis du ikke vet hvordan det gjøres, vil gammel tro, traumer og feil du tidligere har gjort gjøre det svært vanskelig å skape de endringene du ønsker deg.
I Spania vil du lære noen gode teknikker du også kan bruke når du kommer hjem.

Pust

Pust som gir kontakt med din intuisjon og indre glød

Lær hvordan du bruker pusten til å hente inn det som gjør deg godt og hvordan bli kvitt det som ikke er bra for deg.

Ved å puste godt inn med oksygen vil cellene i kroppen din bli bedre rustet til å rense kroppen og blant annet skille ut CO2. Du påvirker helsen din på en enkel og positiv måte. God pust roer ned kroppen og senke pulsen. Slik at du får tid og rom til å kjenne etter hvordan kroppen din har det og hvordan følelsene kommuniserer med deg. 
Sammen med visualisering kan pusten virke svært helbredende, ved å senke stressnivået, løsne spenninger i kroppen, roe ned tankekjør og lindre vonde følelser.

 

Maleterapi

Tegn, skriv og mal deg fri

Vi skal leke og oppdage hvordan farger, streker, strukturer og symboler hjelper til å forstå oss selv. Opplev hvordan traumer og feil blir til styrker i ditt eget liv, og hvordan dine drømmer tar form. Du vil øke kreativiteten, bli mer lønsingsorientert og en bedre støttespiller for deg selv og andre.

Det kreves ingen kunnskaper innen tegning eller maling, du trenger bare å være nysgjerrig, barnlig og leken. 

Når du reiser hjem, vil du få med deg din skissebok med notater og tegninger, samt et maleri du har laget av din indre styrke. Maleriet vil guide deg til å forstå din intuisjon og ta de rette valgene fremover.

Eteriske oljer

Spania

Lag din signatur purefume med eteriske oljer som støtter

Når vi bruker oljer i kombinasjon med coaching vil du raskere komme i kontakt med hvem du er ment til å være. Vi vil bruke oljer for å øke bevisstheten rundt deg selv og kroppen din, slik at kommunikasjonen flyter bedre.
Du vil lettere forstå hvordan ting henger sammen, og kan begynne å korrigere i stedet for å kjøre deg for hardt.
Etter hvert som du blir kjent med oljene og deg selv, vil du leve renere – og føle deg friere, stødigere og gladere. Du vektlegger ikke lenger hva andre tenker, du vet at du gjør det som er rett for deg, og det som er viktig for deg. Du vil enklere leve et liv i tråd med dine verdier – slik at du kan GLØDE!

Rolig yoga

Kjenn myk sand mellom tærne og solstråler som varmer ansiktet mens du vekker kroppen til live med rolig yoga på stranden.

Yin yoga og Hatha yoga kombinert med pust og coachende språk strekker og styrker deg fra innsiden og ut. Her vil du lande i øyeblikket, i kroppen din og la tanker og bekymringer smelte bort. Den rolige tilnærmingen gjør at du kan fokusere på din egen opplevelse og virkelig få kontakt med deg. På denne reisen vil yoga være en integrert del av dagen din så du lett kan ta den med deg hjem igjen.

Bli med til Spania 25. – 30. september

Bo på et rent og delikat hotell, der du får egen balkong med utsikt mot sjøen. Hver dag vil du integrere mer ro, ny energi, selvtillit og mot til å skape det livet du ønsker deg. 

Vi vet hvor lett det er å ofre seg selv for barna og alle andre som trenger tiden din. Hvordan du tar initiativ og stiller opp på jobb og hjemme. Hvordan du aldri har fått eller tatt tid til deg selv. Hvordan du ofrer dine egne drømmer for å bidra til at andre har det bra. 

På denne reisen vil du oppleve hvor viktig det er å ta godt vare på deg selv, slik at du kan være et enda menneske ovenfor andre. Og har du drømmer du ønsker å oppnå er det helt essensielt at du har nok energi og balanse til å gjennomføre og det med god samvittighet. For å få til dette trenger du en kunnskap som vi ikke lærer i oppveksten, men som du vil bli kjent med sammen med oss. Dette blir en sanselig, leken og befriende opplevelse som vil gi indre ro, energi, glede, mot og motivasjon til å gjøre det du drømmer om å gjøre.

Coaching

Rolig yoga

Mal deg fri

Eteriske oljer

Du får et deilig hotellrom med egen balkong og utsikt mot havet

Bestill HER og NÅ for early bird pris?

 
 

Ta kontakt så svarer vi på alle spørsmålene du har.

Få svar på alle spørsmål 975 31 511 e-post

15.800,-

Du bor på eget rom med balkong,
eget bad og utsikt mot havet

Bestill for én

14.600,- pr stk

Reis med en venn og del dobbeltrom med balkong, eget bad og utsikt mot havet

Bestill for to
Flybillett kommer i tillegg. Klikk her for å sjekke flyreiser.

Flybilletten er ikke med i prisen, da vi ønsker at våre gjester skal kunne fly fra sin nærmeste flyplass uten å bruke ekstra tid å penger på å reise til Oslo. Dette gir deg også muligheten til å reise ned tidligere og/eller dra hjem senere hvis du skulle ønske det.

Fra Oslo Gardermoen 

FLYR

SAS

NORWEGIAN

Fra Bergen

NORWEGIAN

SAS

FLYR

Fra Torp Sandefjord:

RYANAIR

Fra Trondheim

NORWEGIAN

SAS

FLYR

Fra Tromsø

SAS

FLYR

Kurs- og foredragsholdere

Linda Maria Sneve

Profesjonell Coach
Transformasjon – maleterapi

Mer om Linda

Hilde Steine Molland

Coach
Yoga og pust

Mer om Hilde

Linda Normann

Coach
Eteriske oljer

Mer om Linda N.

Dette får du

 • Transport frem og tilbake til flyplassen i Alicante
 • Hotellrom med balkong og utsikt mot havet
 • Badebasseng og umiddelbar tilgnag til stranden.
 • Frokost og middag i 5 dager, med sunn og gastronomisk opplevelse
 • Kontakt med likesinnede og kanskje venner for livet
 • Transformerende foredrag og workshop med ankring i pust, meditasjon, tegning og maling, bruk av oljer og enkel yoga.
 • Tenge og malesaker
 • Male din indre styrke på lerret som du får med deg hjem
 • Lage din egen signatur pure fume av eteriske oljer
 • Lære rolige og befriende yoga øvelser

Dette får du med deg hjem:

– Teknikker du kan bruke for å takle hverdagen bedre
– Mer mot, selvtillitt og egenkjærlighet.
– En notat-/skissebok der du har skrevet, tegnet og malt din nye klarhet og forståelse av deg selv.
– Et lite maleri der du har malt din indre styrke
– Lage din egen signatur parfyme duft
– Kunnskap om hvordan eteriske oljer kan støtte deg i hverdagenr

Reisen passer for:

Deg som er klar og motivert for en oppgradering.
Og for deg som ønsker å:

 • Skape din beste versjon
 • Oppnå mindre stress og mer ro 
 • Få mer energi og motivasjon
 • Få bedre selvtillitt
 • Bli kjent med den du virkelig er
 • Bryte ut av gamle mønstre
 • Åpne opp for kreativiteten
 • Få balanse i livet
 • Få mer egenkjærlighet
 • Øke din positive vibrasjon
 • Bedre din livskvalitet
 • Bli en bedre leder for deg selv og andre
 • Kjenne på ny indre kraft og styrke
 • Få klarhet og hvile fra i tankekjøret

Referanser 

Viktorija, Gründer fotograf

Linda was my personal coach back in 2021.

Using her methods and techniques, she helped me with overcoming limiting personal beliefs, differentiating with what is important for me now and in the future, helped me to build up personal inner strength.

I truly enjoyed working with Linda and I highly recommend her to anyone who needs professional guidance along the way!

Christian, Daglig leder

Jeg kom i kontakt med Linda en periode jeg var utrolig nedbrutt og langt nede mentalt. Ettersom jeg driver 2 virksomheter var det helt kritisk viktig for meg å få hjelp med å sortere tankene og utarbeide effektive strategier som ville hjelpe meg å komme videre og fremover.

Linda så tidlig nøyaktig hva som skulle til og introduserte meg for relevante og effektive teknikker som virkelig utfordret meg. Disse teknikkene åpnet nye mentale dører som jeg ikke hadde hatt før og jeg så umiddelbar effekt. Linda er hele tiden opptatt av å se hva som skal til og har en tilnærming som jeg syntes var utrolig unik. Hun tilpasser strategiene helt ned på detaljnivå i forhold til hvilke utfordringer du har og hjelper deg å ta i bruk disse på en måte som skaper resultater.

Les mer...

Linda er et genuint godt menneske som bryr seg om andre og har selv et ambisjonsnivå som smitter over. Hun er utrolig fleksibel og byr på seg selv på en måte som gjør at du blir komfortabel i situasjonen. Anbefales hvis du er åpen for å lære nye, effektive og gode teknikker som vil hjelpe deg både i næringslivet men også privat.

Anne, Senior Advisor

Jeg er veldig takknemlig for det jeg har oppnådd sammen med Linda.

Hun har vist meg hvordan tankens kraft gir fokus mot målet og hjulpet meg både til å motivere meg selv og å få ting gjort. Jeg er nå godt i gang med å gå tur flere ganger i uka og passer på at jeg spiser mat som er bra for meg.

Sammen har vi tatt for oss deler av livshjulet mitt, noen knyttet til oppgaver og aktiviteter, men også til vanskelige følelser. Det jeg likte godt med metodene er at jeg ikke trengte å utlevere meg selv om jeg ikke ønsket det. Linda ledet meg gjennom en indre reise der egne tanker og underbevissthet ga meg innsikt og klarhet.

Les mer...

Jeg opplever Linda som en fin person med god personlighet og omtanke for meg som kunde. Jeg har stor tiltro til hennes evner til å jobbe med mennesker og bidra til å gjøre verden til et bedre sted. 🙏❤

Jeg anbefaler henne gjerne til alle andre som trenger hjelp med å nå ulike mål eller løse utfordringer i livet.

Takknemlig hilsen fra Anne Tollerud❤

Hanne Rita

Tuuusen takk Hilde for en helt amazing coaching time med deg i dag!! Dette må være den beste starten på en helg ever. Hilsen kunden som er full av energi. Det bobler over rett og slett. Huset er vasket, treningen er utført!! Gleder meg til å fortsette samarbeidet med deg. Goooood helg! <3

Kvinne 41 

Til den mest fargerike dama jeg vet om!
Takk for at du gir meg luft under vingene og lar meg finne det lyserosa inni meg.

Klikk for flere referanser

Ann Christin, Sykepleier leder

Det dårlige arbeidsmiljøet endret seg til en gjeng som heier på hverandre med latter, humor og stor arbeidsglede.

Jeg synes coachingen var veldig billedlig beskrivende. Det var da lettere å få bukt med eller fjerne det som laget «Stein i skoa» mine.
Det hjelper med slik type terapi fordi «problemene» beskrives i farger, former, tekstur. Noe som gjør det lettere å få bukt med. Samt bli mer bevisst på sine egne triggere.

“Så flinke dere er! Kjenner meg så igjen i det å være “karrierekvinne”, ha hus og heim på stell, stelle godt med samboer og ta meg av barn. Har egentlig bare ventet på å møte den berømte veggen, som gudskjelov ikke har skjedd enda, men vært nær nok innimellom.

Ja!

 • Jeg vil bli kjent med meg selv
 • Jeg vil skape mitt beste liv!
 • FÅ indre ro, balanse, mot og handlekraft
 • ØKE selvfølelsen, motivasjonen, energien, kreativiteten og min innflytelse
 • BLI mer selvsikker, effektiv og en bedre leder for meg selv og andre
Ja, jeg vil bli med

Ofte stilte spørsmål

Hvor foregår dette?

Eventet vil foregå i Guardamar og SPA hotellet heter Meridional.
Hotellet ligger ved en 3 mil lang strand der soloppgangen kommer opp over havet.

Alle rom har balkong og utsikt ut mot stranden og havet.

Bestill opplevelse her
Kan jeg dra alene?

Det går fint å reise alene! 
Faktisk så tror vi at du da vil ha enda bedre utbytte av din selvutvikling hvis du kommer alene. 
Her vil du møte likesinnede som er på samme reise som deg.

Hopp i det og bli med! Dette kommer virkelig til å bli en opplevelse du vil takke deg selv for senere! 

Bestill nå
Er det OK å ta med seg en venn eller venninne?

Dette blir en flott opplevelse du kan dele med din venn, venninne, datter, mor, sønn, far, partner eller kollega. Samtidig så er litt av poenget med denne turen å kunne løsrive seg fra hverdagen og de tilknyttingene vi har til kjente mønstre. Derfor anbefaler vi at dere setter av tid til alenetid og at hver enkelt av dere gjennomgår deres unike indre reise

Bestill nå
Hvorfor er ikke flybilletten inkludert?

Flybilletten er ikke med i prisen, da vi ønsker at våre gjester skal få reise fra sin nærmeste flyplass uten å bruke ekstra tid og penger på å reise til Oslo. Dette gir deg også muligheten til å reise ned tidligere og/eller dra hjem senere hvis du skulle ønske det. 

Under har vi laget noen ferdige linker til deg som du kan bruke 🙂 
Husk bare å fylle inn hvor mange dere blir, hvis du reiser med flere.

 

Fra Oslo Gardermoen 

FLYR

SAS

NORWEGIAN

Fra Bergen

NORWEGIAN

SAS

FLYR

Fra Torp Sandefjord:

RYANAIR

Fra Trondheim

NORWEGIAN

SAS

FLYR

Fra Tromsø

SAS

FLYR

Hvorfor skal jeg bli med på dette når jeg kan reise billigere til Spania på egenhånd?

Hvis du ønsker å reise til Spania kun for å oppleve en vanlig ferie, så er ikke dette  for deg. 
Dette er et selvutviklingsprogram, for mennesker som ønsker personlig vekst og vil bli en bedre utgave av seg selv. Det er for deg som vil leve et mer verdifullt og tilfredstillende liv. På denne reisen vil du lære kraftfulle teknikker du kan bruke på deg selv og andre. Du vil også få ferdigheter innen yoga, eteriske oljer, meditasjon, pust, tegning og maling. 

Bestill opplevelse her
Finnes det noe slikt event i Norge?

Nei, dette eventet finnes ikke i Norge. 

Det er begrenset med plasser, så vær tidlig ute og sikre din plass nå!