<<< Tilbake til event – FINN DEG SELV I SPANIA

Tegne- og maleterapi

Forestill deg at du står på en deilig myk sandstrand og ser utover havet. Du hører en behagelig brus fra de beskjedene bølgene. Nederst ved horisonten, langt der ute i havet, er himmelen orange, for solen er i ferd med å stå opp.
Du smiler.
Du kjenner på en indre ro, selvtillitt og en glede som du før trodde bare hørte barndommen til. Du puster frisk luft dypt inn i lungene, brystkassen løfter seg opp, haken peker oppover og armene lener seg litt bakover. Din indre stemme er stolt av deg for alt det viktige du har lært di siste dagene. Du står der, og tar imot en deilig følelse av egenkjærlighet, glede og tro på deg selv. Og en viten om at, denne lærdommen vil kunne gjøre deg til en endra bedre mor, venn, kjæreste, kollega og leder i ditt liv.

I den ene hånden din holder du et lite lerret. Du løfter det opp og når du ser på det kjenner du at du blir glad og sikker på deg selv. Du kjenner din indre glød vokser og du vet at du nå er på helt riktig vei og at det vil bli mye enklere å ta valg fremover! 

På dette lerretet har du malt mye av ditt liv. Og det du ser, er din indre styrke, frihet og visshet om hvem du er og hva du er ment for.

Art

 

Egenkjærlighet og autentisitet – er superkraften som bringer deg det livet du drømmer om!

Om Linda

Linda er sertifisert profesjonell NLP, helse- og business coach.
Hun utdanner seg nå også som hypnoterapaut.
Tidligere drev hun et designbyrå i 16 år. Hun har også jobbet som digtal markedsfører og markedsansvarlig. Hun har spisskompetanse innen visuell kommunikasjon og elsker å skape og lage ting.
Tegning, maling og andre kreative aktiviteter har reddet Linda ut av mange tunge situasjoner. Det har også hjulpet henne i å holde kontakt med sin ingre gnist. Gnisten som sier at hun er ment for noe og fint her i verden.
Hun har en Bachelorgrad i illustrasjon fra England. 
Som kunstner har hun vært med på flere utstillinger i inn og utland. Hun har også startet og drevet et galleri i Oslo sammen med ei nær venninne. 

Ved siden av sin coaching virksomhet, utvikler hun nå fysiske og digitale kurs, som bidrar til at mennesker vokser og får et nytt og mer verdifullt liv.

<<< Tilbake til event – FINN DEG SELV I SPANIA