Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.nextgoal.no

GDPR, informasjonskapsler og behandling av personopplysninger

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg” vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Vi lagrer kun nødvendig informasjon for å gi deg kundeservice, og følge lovpålagte oppgaver med å dokumentere skatter og avgifter til myndighetene (GDPR artikkel 6). Informasjon vi registrerer om deg er navn, adresse, telefon og e-post. I tillegg registrerer vi hvilke varer/tjenester du har bestilt.

Vi bruker HTTPS og Let’s Encrypt for å kryptere og sikre data som sendes mellom deg og oss.

Ingen kortopplysninger blir lagret hos oss. Vi får kun informasjon fra Stripe om din korttransaksjon er godkjent eller ikke.

Utgiver

Nettsiden oppdateres av:

NextGoal
Sandvikaveien 13
3260 Larvik
E-post: linda@nextgoal.no

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

I tillegg bruker vi Google Analytics og MailChimp nyhetsbrev. Gjennom annonseringsproduktene fra Google og annonsepartnere kan vi spisse budskapet vårt med å bruke demografisk data som kjønn, alder og interesser. Dette er anonymiserte data som ikke kan spores tilbake til deg.

Google Analytics opt-out:  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Markedsføring og analyse

Vi bruker MailChimp for å sende ut nyhetsbrev på e-post til kunder og andre som har gitt klart samtykke til å motta nyhetsbrevet. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Da vil du ikke motta flere nyhetsbrev fra oss. Hensikten med nyhetsbrevet er å gi deg nyttig informasjon.

Vi sporer annonser og innhold anonymt for å tilpasse innholdet enda bedre til dine interesser. Vi bruker standard UTM-lenker for å analysere og forstå brukeradferd på vår nettside. Dette kan ikke spores tilbake til deg som person.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.