Generelt
Selger er NextGoal med org.nr. 984211996.
Kjøper er den personen som er oppgitt i bestillingen.
Disse vilkårene og personvernreglene representerer hele og hele avtalen mellom oss med hensyn til din bruk og tilgang til nettstedet og ditt kjøp av produkter og coaching, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, forhandlinger eller forståelser, enten muntlig eller skriftlig.

Bestilling, priser og betaling
Etter bestilling i nettbutikken mottar du en ordrekvittering på din e-post. Betaling skjer med kredittkort eller debetkort. Kort som støttes er VISA, MasterCard og American Express. All kommunikasjon i bestillingen gjøres kryptert og sikker. Det lagres ingen kortopplysninger på serveren hos NextGoal.

Økter
Alle økter må betales i forkant. Økter gjennomføres ved fysisk oppmøte, på telefon eller gjennom videokonferanse. Møt opp i tide til øktene dine for å få maksimal utnyttelse av coaching-tiden din. Coachen vil ta kontakt i forkant av økten.

Planlegging
Påminnelse om økten sendes ut på e-post omtrent 48 timer i forveien. Hvis du må planlegge på nytt, kan du bruke kalenderkoblingen til å gjøre det, eller sende en e-post med 24 timers varsel. Dette handler om at vi respekterer hverandres tid.

Avbestilling
Vi forstår at uforutsette omstendigheter, familiesituasjoner, nødsituasjoner eller andre forpliktelser kan dukke opp. Ta kontakt, eller send e-post, for å booke om til ny time kostnadsfritt innen 24 timer før opprinnelige time. Hvis du har en nødsituasjon og ikke får gitt beskjed om avbestilling (sykdom eller ulykke), finner vi en løsning, ellers gjelder et avbestillingsgebyr på kr 500.

Refusjon og kreditering
Når du kjøper en coachingpakke på tre (3) økter eller mer, har du seks måneder på deg til å bruke øktene.
Med coachingpakker på seks (6) eller flere økter har du ett år på deg til å bruke øktene. Refusjoner vil kun bli gjort på den ubrukte delen innen 30 dager etter kjøpet. Det gis ingen refusjon for enkelt- eller spesialøkter.

Hva er garantien?
Hvis du har kjøpt en pakke med økter, og etter din første økt bestemmer du deg for at coaching ikke er noe for deg, vil vi gjerne refundere saldo på pengene dine uten spørsmål. Vær oppmerksom på at det er et standard gebyr på kr 500 for å dekke administrasjons-, planleggings- og oppstartskostnader.

Konfidensialitet
For private coaching-økter godtar coachen å holde alle samtaler og informasjon med klienten privat og strengt konfidensielt. Ingen personlige idéer, informasjon eller tanker uttrykt av klienten vil bli delt med noen unntatt med uttrykkelig skriftlig tillatelse fra klienten. Coaching-forholdet, samt all informasjon som klienten deler med coachen, er bundet til konfidensialitet i henhold til ICF-etiske retningslinjer, men regnes ikke som et juridisk konfidensielt forhold. Coachen vil ikke oppgi kundens navn som referanse uten klientens uttrykkelige skriftlige samtykke.

Tvister
Disse vilkårene vil bli styrt av og tolket i samsvar med norske lover. Ethvert søksmål knyttet til bruken av nettstedet, tjenestene eller ditt online kjøp må bringes inn i Larvik tingrett.

Coaching prosessen
Kjøper er pliktig i å være åpen og nysgjerrig for å få best utbytte av coachingen. Kjøper er selv ansvarlig for sin utvikling. Coachen kan ikke stå til ansvar om kjøper ikke oppnår ønskede resultater. Kjøper må selv sette av tid og ressurser for å oppnå sitt mål og er derfor pliktig til å fullføre de oppgavene som blir gitt.

Under coaching forløpet, vil coachen være tilgjengelig på SMS og messenger for å svare på korte meldinger, der kjøper bekrefter sine gjøremål.