Yoga & pust

Bli med på å åpne opp, gi slipp, skape rom til det nye og styrke deg selv fra innsiden.
Yoga og pust har fantastiske effekter på både kropp og sinn. Det roer tempoet, tankene og til og med blodtrykket. Hilde guider deg gjennom rolige yogatimer med fokus på å skape kontakt mellom kropp, sinn og følelser, med pusten som bro. Hun har en vennlig tilnærming og er opptatt av at yoga er for alle og mener at yoga skal gjøre godt – det er ikke noe man skal være god på. Hun har fokus på å skape trygghet og en god opplevelse for alle som er med.
Innholdet i yogatimene vil støttes av eteriske oljer og coachingen som tilbys på reisen. Sammen med de to Lindane har hun laget et program som vil støtte og styrke deg i din transformasjon <3

Om Hilde

Hilde er utdannet prosessoperatør og kjemiingeniør, og har jobbet flere år offshore med mange ulike mennesker. Nå jobber hun innen kommunikasjon og engasjement for samme selskap, og er medgründer & NLP-coach i Glød Coaching.
Det er menneskene som alltid har vært mest spennende for henne på de forskjellige arbeidsstedene. Hun har drevet med yoga i over 10 år, og har tatt instruktørutdannelse hos Just Breathe. Hilde har hatt utrolig mye igjen for kunnskapen om pust, tankesett og yoga i møte med flere av livets utfordringer. Fra å sette pris på de små tingene i livet, til sorgbearbeiding og utbrenthet.
Hun er nå under sertifisering som NLP-coach innen helse og business, og har for alvor funnet sin lidenskap i sammensmeltingen av mindset, selvstyrking, yoga og pust.