<<< Tilbake til event – FINN DEG SELV I SPANIA

Event arrangør og livsnyter

Freddy har lang fartstid innen kommunikasjon, salg og rådgivning. Utdannelse fra IT skolen, BI, E-Cademy, Idefagskolen og Google har gitt han den profesjonelle erfaringen i arbeidslivet.

På det personlige plan har han fullført alle fire stegene i Universell Hvit Tids healing. Utdannelsen var fra 2004 til 2006 og Freddy har praktisert healing i 16 år.

Utdannet Astrolog, med utdannelsen fra Astrologiskolen Herkules i Oslo, ved Gisle Henden. 4 års studie innen klassisk astrologi og esoterisk astrologi.

Freddy har en lang og bred erfaring innen kommunikasjon, rådgivning, digitale medier, forretningsutvikling, event, fotografering og webutvikling. Han har vært grunder og daglig leder i ulike selskaper og er ikke redd for å prøve nye utfordringer.

Han bor i Spania sammen med sin sønn, og nyter sol, varme og god mat som landet tilbyr. Spania nyter og vinentusiast beskriver han godt. Frihetsfølelsen og gleden over hver dag er en viktig del av livet til Freddy. Spesielt etter et hjerneslag i 2016, har Freddy lært å ta livet mer med ro og tatt lærdom av sine egne erfaringer og kunnskap. Han har gode kontakter i Spania og arrangerer events, vinturer, salg og utleie av boliger.

Kunnskap og nysgjerrighet har gjort at Freddy har lest mye NLP, TFT, Hypnoterapi og Gestaltterapi, og er interessert i psykologi som gjør positive endringer i menneskers liv.

Spania

<<< Tilbake til event – FINN DEG SELV I SPANIA