Tonje Marie Indriel

 Tonje er  beskjeftiget med lydhealing, mantra, massasje og yoga etter å ha forlatt reiselivsbransjen for mange år siden. Kroppen sa selv stopp etter lang tids belastning, så hun begynte lese bøker slik som “kroppen hører alle tanker vi tenker “og andre selvutviklingsbøker. Det ble en heltids lidenskap, det å finne en måte og behandle traumene på, gjennom mange kurs, og utdanninger innen for selvutvikling, healing og yoga.
Bli med til spania

Kundaliniyoga 

Tidlig morgentime med yoga der vi utfører  kroppsbevegelser som får deg inn i nuet, og av og til en følelse av lettelse ,når spenninger slipper .Vi faller inn i en mediativ tilstand så det er lett å få tak i den innsikten og roen du tørster etter. Kundaliniyoga  kan virke på samme måte som å gå med søpla, da vi går inn og jobber ut alt som ikke gagner oss mer, gjennom å vekke kundalini energien, sjelens nerve som ligger nederst i ryggraden. Gjennom kundaliniyoga møter du livet ditt i sannhet, og får mot til å forvandle .Vi velger et tema og jobbe med å forløse, f.eks depresjon, usikkerhet, sinne, bitterhet eller en intensjon som vi  ønsker inn i livet  som overflod, indre glede, mot, og kreativitet. 

Ved hjelp av fysiske kroppstillinger, mantra og pust og når vi målet sammen.  

Eteriske oljer 

Naturen gir oss muligheter til å hente kraft og naturmedisin gjennom eteriske oljer fra skog ,mark og enger.

Eteriske oljer hjelper ulike følelseslag og fysiske plager og inneholder ingen tilsetningsstoffer. Mange har erfart at humøret endrer seg på et blunk ved å lukte på en duft man liker. Noen oljer kan blandes sammen, du kan velge ut i fra hva du trenger, det gjør at man begynner og kjenne etter kroppens behov. Dette kan bli en god hjelp til selvkjærlighet og helende prosesser.

 

 

Om Tonje

 Tonje har hjemmet sitt på Tjøme. Hun vokste opp på Høybråten og senere Lørenskog. Gjennom livet opplevde Tonje relasjonstraumer,og fikk en stresslidelse som det tok mange år og behandle. Denne belastningen har forvandlet seg  til et ønske om å jobbe med sjelesorg og mennesker som har et ønske om å slippe  det vonde, ved å tørre føle på alle følelsene som har satt seg  i kroppen. I psykiatrien fikk Tonje en behandler som søkte henne inn på et yogakurs. Det forandret livet hennes. Gjennom kundaliniyoga og mantra,var det en naturlig måte  og komme i kontakt med sin sjels vei.