Bli kjent med den du virkelig er!
Å være koblet fra vårt sanne jeg er roten til vår missnøye.
Det å kjenne deg selv er grunnlager for å skpe et lykkelig, sundt og tilfredstillende liv. 

Din storhet står og banker på døren din. Vi hjelper deg i å åpne døren gjennom mental trening, bevegelse, skapereven, sansing, kommunikasjon og fokus.

Opplev ditt sanne jeg!

Der du blir kjent med ditt sanne jeg og der døren åpnes for ditt støreste potensialet. Du vil lære hvordan du kan oppnå det livet du ønsker deg, på en autentisk og befriende måte. 

Vi har alle en unik nøkkel til suksess og lykke i livet. På denne reisen vil du bli kjent med din. Og for å ankre din nye bevissthet, tar vi deg med på sanselige opplevelser gjennom visualisering, lukt, lyd, følelser og befriende bevegelser.
Du får bo på et rent og delikat hotell med egen balkong og utsikt mot havet.
Dette blir en lærerik, leken og befriende reise mot mer ro, energi, glede, mot og motivasjon til å gjøre det du før bare torte å drømme om.

Bli med

4. – 10. mai 2024

Transformasjon

Frigjør deg selv og start det livet du faktisk drømmer om

Du vet at du er ment for noe mer! For du kjenner lengselen, uroen eller tomheten som dukker opp når du ikke tar de valgene som er autentisk riktig for deg. Du kjenner på stress og tappes for energi fordi du gjør alt du kan for å bidra på alle kanter. 

I Spania vil du lære hvordan du fyller deg selv med energi, få større klarhet om hvem du egentlig er, forstå hvilke valg som er riktig å ta. Du vil kunne kjenne på styrken i det å være autentisk. Og oppleve fullkommen glede, lidenskap, selvtillit og mot til å gjøre akkurat det du har lyst til.
Slik at du kan bli din aller beste venn, samtidig som du blir en bedre mamma, kollega, venninne og kjæreste.

Moving chi

Vekk kroppen til live med kundaliniyoga i soloppgangen

Morgenen starter stille, hvor du kun har fokus på deg selv og ingen andre.
Etter en guidet meditasjon og ha sett soloppgangen, vil du bli guidet inn i en kundaliniyoga sekvens. Der du gjennom pust, mantra og kroppsbevegelser blir kvitt spenninger, traumer og mentale blokkeringer.

Du vil kjenne myk sand mellom tærne og solstråler som varmer ansiktet mens kroppen våkner til live og gjør seg klar for dagen. 

Deretter er det duket for frokost på hotellet.

Tegning & maling

Tegn, skriv og mal frem din indre unike styrke

Vi skal leke og oppdage hvordan farger, streker, strukturer og symboler hjelper til å forstå oss selv. Opplev hvordan traumer og feil blir til styrker i ditt eget liv, og hvordan dine drømmer tar form. Du vil øke kreativiteten, bli mer lønsingsorientert og en bedre støttespiller for deg selv og andre.

Det kreves ingen kunnskaper innen tegning eller maling, du trenger bare å være nysgjerrig, barnlig og leken. 

Når du reiser hjem, vil du få med deg din skissebok med notater og tegninger, samt et maleri du har laget av din indre styrke. Maleriet vil guide deg til å forstå din intuisjon og ta de rette valgene fremover.

Meditasjon

Kommuniser smart med underbevisstheten 

For å oppnå dine drømmer og skape varige endringer, er det helt essensiell å lære hvordan du kommuniserer med underbevisstheten din, som styrer 95% av alt du gjør. Den er ikke analytisk og forstår ikke forskjellen på hva som er rett eller galt. 

Gjennom blant annet guidet meditasjon vil du lære hvordan du skal kommunisere med underbevisstheten, på en slik måte at det støtter dine mål og drømmer. Hvis du ikke vet hvordan det gjøres, vil gammel tro, traumer og feil du tidligere har gjort gjøre det svært vanskelig å skape de endringene du ønsker deg.
I Spania vil du lære noen gode teknikker du også kan bruke når du kommer hjem.

Eteriske oljer

Lag din egen signatur perfume med eteriske oljer

Bli kjent med forskjellige eteriske oljer og blomsteressenser. Du får en innføring i hvordan disse kraftfulle dråpene kan brukes, og om hvordan de kan påvirke kroppen, følelsene og det mentale feltet. Eteriske oljer er ren kraft fra naturen, og kan forvandle slik som blomsteressensenes magiske egenskaper, især hvis du bærer på vonde følelser, tyngde eller stagnasjon.

I løpet av dagene vi har sammen vil du oppleve en høyfrekvent versjon av deg selv, som vi ankrer bl.a. ved at du får lage din egen signatur perfume. Denne blandingen får du med deg, så du på et blunk vil få kontakt med ditt høyeste jeg, også etter du har kommet hjem.

Pust

Pust som gir kontakt med din intuisjon og indre glød

Lær hvordan du bruker pusten til å hente inn det som gjør deg godt og hvordan bli kvitt det som ikke er bra for deg.

Ved å puste godt inn med oksygen vil cellene i kroppen din bli bedre rustet til å rense kroppen og blant annet skille ut CO2. Du påvirker helsen din på en enkel og positiv måte. God pust roer ned kroppen og senke pulsen. Slik at du får tid og rom til å kjenne etter hvordan kroppen din har det og hvordan følelsene kommuniserer med deg. 
Sammen med visualisering kan pusten virke svært helbredende, ved å senke stressnivået, løsne spenninger i kroppen, roe ned tankekjør og lindre vonde følelser.

 

Enkelt person

kr 16 800 ,-

To deler rom

kr 24 000 ,-

Følg med på hva som skjer

WOWevents

Flybillett kommer i tillegg. Du kan fly fra hvor du vil i Norge og til Alicante, som ligger ca. 30 min fra hotellet.

 

 

Ikke nøl med å ta kontakt

975 31 511 e-post

Early bird pris går ut om:

 
 

Du får et deilig hotellrom med egen balkong og utsikt mot havet

Dette får du

Coaching verdi: uvurderlig transformasjon

 • Identifisere og rydde vekk blokkeringer
 • Lær hvordan du kan kummuniserer med underbevisstheten som styrer 95% av alt du gjør.
 • Hente frem din indre glød
 • Økt egenkjærlighet
 • En skreddersydd og høyklaibrert visjon
 • Økt egenverdi
 • Effektiv visualisering
 • Klarhet i hvem du er og hva du vil
 • Økt kreativitet
 • Bedre selvledelse 
 • Tilstedeværelse
 • Balanse, ro og harmoni
 • Bedre kommunikasjonsevne
 • Økt Selvtillitt
 • Økt energi, mot, motivasjon og proaktivitet
 • Din skreddersydde handlingsplan
 • Money mindset
 • Manifistering
 • Vibrasjon

BONUS 

 • Transport frem og tilbake fra flyplassen til hotellet
 • Opphold på delikat hotell med balkong og utsikt over havet
 • 6 dager med frokost og middag
 • Kundalini yoga
 • Inføring i eteriske oljer og hvordan de kan støtte deg
 • Maleterapi
 • Guidene meditasjoner
 • Pusteteknikker og mantra
 • Stille retreat om morgenen
Sikre din plass nå

Dette eventet blir pakket med verdi og opplevelser fra innsiden og ut. Samtidig glir alt over i hverandre på en harmonisk og rolig måte. Her lærer du hvordan gjøre mer ved å jobbe mindre. Både vi og du vil få masse energi og selvtillitt, samtidig som vi henter oss inn og finner roen, stillheten og klarheten. Å se at mennesker kommer i kontakt med sin indre styrke er noe av det mest fantasiske som finnes! Og følelsen av ustoppelighet er den rette energien for å kunne ta dine kvantesprang mot dine drømmer.

 

Event skaperne

Olian Lopez Hustøl 

Et orakel innen selvutvikling

Mer om Olian

Linda Maria Sneve

Helhetlig Coach

Mer om linda

Referanser 

Viktorija, Gründer fotograf

Linda was my personal coach back in 2021.

Using her methods and techniques, she helped me with overcoming limiting personal beliefs, differentiating with what is important for me now and in the future, helped me to build up personal inner strength.

I truly enjoyed working with Linda and I highly recommend her to anyone who needs professional guidance along the way!

Christian, Daglig leder

Linda så tidlig nøyaktig hva som skulle til og introduserte meg for relevante og effektive teknikker som virkelig utfordret meg. Disse teknikkene åpnet nye mentale dører som jeg ikke hadde hatt før og jeg så umiddelbar effekt. Linda er hele tiden opptatt av å se hva som skal til og har en tilnærming som jeg syntes var utrolig unik. Hun tilpasser strategiene helt ned på detaljnivå i forhold til hvilke utfordringer du har og hjelper deg å ta i bruk disse på en måte som skaper resultater.

Linda er et genuint godt menneske som bryr seg om andre og har selv et ambisjonsnivå som smitter over. Hun er utrolig fleksibel og byr på seg selv på en måte som gjør at du blir komfortabel i situasjonen. Anbefales hvis du er åpen for å lære nye, effektive og gode teknikker som vil hjelpe deg både i næringslivet men også privat.

Anne, Seniorrådgiver

Hun har vist meg hvordan tankens kraft gir fokus mot målet og hjulpet meg både til å motivere meg selv og å få ting gjort. Jeg er nå godt i gang med å gå tur flere ganger i uka og passer på at jeg spiser mat som er bra for meg.

Sammen har vi tatt for oss deler av livshjulet mitt, noen knyttet til oppgaver og aktiviteter, men også til vanskelige følelser. Det jeg likte godt med metodene er at jeg ikke trengte å utlevere meg selv om jeg ikke ønsket det. Linda ledet meg gjennom en indre reise der egne tanker og underbevissthet ga meg innsikt og klarhet.

Jeg opplever Linda som en fin person med god personlighet og omtanke for meg som kunde. Jeg har stor tiltro til hennes evner til å jobbe med mennesker og bidra til å gjøre verden til et bedre sted. ?❤

Jeg anbefaler henne gjerne til alle andre som trenger hjelp med å nå ulike mål eller løse utfordringer i livet.

Takknemlig hilsen fra Anne Tollerud❤

Ann Christin, Sykepleier leder

Det dårlige arbeidsmiljøet endret seg til en gjeng som heier på hverandre med latter, humor og stor arbeidsglede.

Kvinne 41 

Til den mest fargerike dama jeg vet om!
Takk for at du gir meg luft under vingene og lar meg finne det lyserosa inni meg.

Ja!

 • Jeg vil forstå hvem jeg egentlig er og hva jeg vil
 • Jeg vil skape mitt beste liv!
 • Jeg ønsker indre ro, balanse, mot og handlekraft
 • Jeg ønsker økt selvfølelse, motivasjon, energi, kreativitet og innflytelse
 • Jeg ønsker å bli mer selvsikker og effektiv
 • Jeg ønsker å bli en bedre leder for meg selv og andre
meld din interesse

Ofte stilte spørsmål

Eventet vil foregå i Guardamar og SPA hotellet heter Meridional.
Hotellet ligger ved en 3 mil lang strand der soloppgangen kommer opp over havet.

Alle rom har balkong og utsikt ut mot stranden og havet.

Bestill opplevelse her

Det går fint å reise alene! 
Faktisk så tror vi at du da vil ha enda bedre utbytte av din selvutvikling hvis du kommer alene. 
Her vil du møte likesinnede som er på samme reise som deg.

Hopp i det og bli med! Dette kommer virkelig til å bli en opplevelse du vil takke deg selv for senere! 

Bestill nå

Dette blir en flott opplevelse du kan dele med din venn, venninne, datter, mor, sønn, far, partner eller kollega. Samtidig så er litt av poenget med denne turen å kunne løsrive seg fra hverdagen og de tilknyttingene vi har til kjente mønstre. Derfor anbefaler vi at dere setter av tid til alenetid og at hver enkelt av dere gjennomgår deres unike indre reise

Bestill nå

Flybilletten er ikke med i prisen, da vi ønsker at våre gjester skal få reise fra sin nærmeste flyplass uten å bruke ekstra tid og penger på å reise til Oslo. Dette gir deg også muligheten til å reise ned tidligere og/eller dra hjem senere hvis du skulle ønske det.

Under har vi laget noen ferdige linker til deg som du kan bruke 🙂
Husk bare å fylle inn hvor mange dere blir, hvis du reiser med flere.

 

Fra Oslo Gardermoen

FLYR

SAS

NORWEGIAN

Fra Bergen

NORWEGIAN

SAS

FLYR

Fra Torp Sandefjord:

RYANAIR

Fra Trondheim

NORWEGIAN

SAS

FLYR

Fra Tromsø

SAS

FLYR

Flybilletten er ikke med i prisen, da vi ønsker at våre gjester skal få reise fra sin nærmeste flyplass uten å bruke ekstra tid og penger på å reise til Oslo. Dette gir deg også muligheten til å reise ned tidligere og/eller dra hjem senere hvis du skulle ønske det. 

Under har vi laget noen ferdige linker til deg som du kan bruke 🙂 
Husk bare å fylle inn hvor mange dere blir, hvis du reiser med flere.

 

Fra Oslo Gardermoen 

FLYR

SAS

NORWEGIAN

Fra Bergen

NORWEGIAN

SAS

FLYR

Fra Torp Sandefjord:

RYANAIR

Fra Trondheim

NORWEGIAN

SAS

FLYR

Fra Tromsø

SAS

FLYR

Hvis du ønsker å reise til Spania kun for å oppleve en vanlig ferie, så er ikke dette  for deg. 
Dette er et selvutviklingsprogram, for mennesker som ønsker personlig vekst og vil bli en bedre utgave av seg selv. Det er for deg som vil leve et mer verdifullt og tilfredstillende liv. På denne reisen vil du lære kraftfulle teknikker du kan bruke på deg selv og andre. Du vil også få ferdigheter innen yoga, eteriske oljer, meditasjon, pust, tegning og maling. 

Bestill opplevelse her

Nei, dette eventet finnes ikke i Norge. 

Det er begrenset med plasser, så vær tidlig ute og sikre din plass nå!