Profesjonell coach

Som profesjonell coach jobber Linda daglig med mennesker som ønsker å vokse og ta sitt neste steg mot en bedre versjon av seg selv. Her blir drømmer til virkelighet gjennom grundig fordypende coaching med kreative og transformerende metoder. 

Alle som kommer til Linda ønsker vekst i sitt liv, på et eller annet område. Og majoriteten er gjerne ledere, entreprenører og gründersjeler. Mange ønsker å finne seg selv eller sliter med stress, usikkerhet, energi mangel, kjærlighetssorg, vanskelige forhold, tankekjør eller vonde traumer. 
Linda har 7 sertifiseringer innen NLP og coaching og tar nå hypnoterapi utdanning. Hun vet at underbevisstheten styrer 95% av alt vi gjør, og tilegner seg effektive måter å få kontakt med underbevisstheten på, slik at varige endringer kan ta plass.

 

Tegning og maling

Dette er tegninger og malerier som er laget av mennesker som blir coachet av Linda. Hun bruker ofte dette som medium i sine sesjoner. Tegning, maling og andre kreative aktiviteter har reddet Linda ut av mange situasjoner og i å ta riktige valg i livet. Det har også hjulpet henne i å holde kontakt med sin ingre gnist. Gnisten som sier at hun er ment for noe fint her i verden.

Linda har en Bachelorgrad i illustrasjon fra England. 
Hun har vært utøvende kunstner og hatt flere utstillinger i inn og utland.
Hun har også startet og drevet eget galleri i Oslo sammen med ei venninne. 

Pust, meditasjon og hypnoterapi

Underbevisstheten styrer 95% av alt vi gjør. Derfor har Linda lært gode teknikker på hvordan kommenisere med underbevisstheten på en god måte. Og her spiller pusten en viktig rolle, sammen med visualisering og meditasjon.

Gjennom guidet pust og visualiserende meditasjoner, tar Linda deg med på en reise inn i deg selv. Her vil du møte oplevelser som gir deg dyp innsikt og klarhet i hvem du egentlig er og hva du egentlig vil. Du vil kunne møte nye og positive sider ved deg selv, som vi bygge videre på.

Linda utdanner seg nå som hypnoterapaut, for å få tilgang til enda bedre og transformerende teknikker som vil skape varige endringer i mennesker.

If you love what you are and what you do – success will come to you!