Profesjonell coach

Som profesjonell coach jobber Linda daglig med mennesker som ønsker å vokse og ta sitt neste steg mot en bedre versjon av seg selv. Her blir drømmer til virkelighet gjennom grundig fordypende coaching med kreative og transformerende metoder. 

Alle som kommer til Linda ønsker vekst i sitt liv, på et eller annet område. Og majoriteten er gjerne ledere, entreprenører og gründersjeler. Mange ønsker å finne seg selv eller sliter med stress, usikkerhet, energi mangel, kjærlighetssorg, vanskelige forhold, tankekjør eller vonde traumer. 
Linda har 7 sertifiseringer innen NLP og coaching og tar nå hypnoterapi utdanning. Hun vet at underbevisstheten styrer 95% av alt vi gjør, og tilegner seg effektive måter å få kontakt med underbevisstheten på, slik at varige endringer kan ta plass.

Christian
Daglig leder, gründer

Anbefales hvis du er åpen for å lære nye, effektive og gode teknikker som vil hjelpe deg både i næringslivet, men også privat. Les hele…

Viktorija
Fotograf, Grunder

I feel comfutable with Linda. She is the right person for me to open up to. She gives me the inner streght to accoplisch my goals and walk my dreams.

Anne
Senior advisor

Linda har vist meg hvordan tankens kraft gir fokus mot målet og hjulpet meg både til å motivere meg selv og å få ting gjort. Les mer…

 

Tegning og maling

Dette er tegninger og malerier som er laget av mennesker som blir coachet av Linda. Hun bruker ofte dette som medium i sine sesjoner. Tegning, maling og andre kreative aktiviteter har reddet Linda ut av mange situasjoner og i å ta riktige valg i livet. Det har også hjulpet henne i å holde kontakt med sin ingre gnist. Gnisten som sier at hun er ment for noe fint her i verden.

Linda har en Bachelorgrad i illustrasjon fra England. 
Hun har vært utøvende kunstner og hatt flere utstillinger i inn og utland.
Hun har også startet og drevet eget galleri i Oslo sammen med ei venninne. 

Pust, meditasjon og hypnoterapi

Underbevisstheten styrer 95% av alt vi gjør. Derfor har Linda lært gode teknikker på hvordan kommenisere med underbevisstheten på en god måte. Og her spiller pusten en viktig rolle, sammen med visualisering og meditasjon.

Gjennom guidet pust og visualiserende meditasjoner, tar Linda deg med på en reise inn i deg selv. Her vil du møte oplevelser som gir deg dyp innsikt og klarhet i hvem du egentlig er og hva du egentlig vil. Du vil kunne møte nye og positive sider ved deg selv, som vi bygge videre på.

Linda utdanner seg nå som hypnoterapaut, for å få tilgang til enda bedre og transformerende teknikker som vil skape varige endringer i mennesker.

Om Linda

Før Linda ble sertifisert profesjonell NLP, helse- og business coach, jobbet hun mye med markedsføring og design.

Hun har blant annet drevet eget designbyrå i 16 år og jobbet som digtal markedsfører og markedsansvarlig i andre bedrifter. Hun har spisskompetanse innen visuell kommunikasjon, illustrasjon, foto og grafisk- web- UX design.

Ved siden av sin coaching virksomhet, utvikler hun nå fysiske og digitale kurs, som bidrar til at mennesker vokser og oppnår nye versjoner av seg selv.

Litt historie……………………………

I barndommen og oppveksten opplevde jeg mye sorg rundt meg. Det skjedde flere dødsfall og flere familiemedlemmer som ble offer for rus eller psykiatrien. I hele min oppvekst var jeg omringet av mennesker som slet med depresjon og angst. Og jeg hadde derfor lett tilgang til disse mønstrene selv, spesiellt etter jeg mistet min kjæreste og sjelevenn. Personlig pleide jeg å flykte inn i den kreative verden, hvor jeg fant kraften til å gå videre og ta nye og bedre valg.

Jeg har alltid likt å tegne og lage ting og drømte om å gå på kunst skole. Men jeg ble frarådet dette da miljøet rundt meg mente jeg burde satse på noe mer ordentlig. Derfor gjennomførte jeg heller 3 år på gymnaset, som vekket min usikkerhet og mindreverdighetskomplekser. Jeg hadde dysleksi og måtte jobbe ekstra hardt for å oppnå gode resultater. 

Etter gymnaset begynte jeg likevel på skolen jeg hadde drømt om og fikk fort en boost av energi og glede. Etter 3 år her fortsatte jeg 3 år i England som gav meg en bachelor i Illustrasjon. 

Men da jeg kom hjem igjen, kom tanken om at jeg måtte bli noe ordentlig tilbake. Det medførte i at jeg fikk jobb i et reklamebyrå. Her vokste jeg fort i gradene og ble mer og mer ledet bort fra meg selv og inn i en kynisk business verden. 
Denne avledningen kom og gikk til tider, men ble spesielt fremtredende etter jeg fikk barn og kjente på mer økonomisk ansvar. Til slutt følte jeg at jeg hadde mistet meg selv på veien et sted. Jeg var ikke sprudlende og glad lenger og kjente en lengsel etter noe mer eller annet.  Jeg var ikke den jeg ønsket å være, verken på jobb eller hjemme. Til slutt visste jeg egentlig ikke helt hvem jeg var eller hva jeg ville. 

Denne perioden varte lenger enn den burde ha gjort, men det er utrolig hva vi venner oss til og hvordan vi etterhvert tillater at hverdagen er noe annet enn vi selv ønsker. 

Jeg våknet ikke før jeg hadde mistet jobben som markedsansvarlig og min datter havnet i depresjon. Dette var akkurat i det Covid oppstyret startet og hele kloden havnet i frykt. 
Dette tvang meg gjennom en personlig vekst som endte opp med 7 sertifiseringer innen NLP og coaching. Og for en reise og en utrolig taknemmelighet!!! 

I dag ser jeg hele min historie fra en fantastisk vinkel, der alle traumer, feil og skam har blitt til min flotteste skattekiste. En skatt som gir meg alle de mulighetene jeg ønsker meg. 

Og heldig er jeg nå som får hjelpe andre med det samme!

If you love what you are and what you do – success will come to you!