Hva og hvem tiltrekker du deg?
Har du friheten til å være og utrykke ditt sanne jeg?
Ønsker du å bli en bedre leder for deg selv og andre?

Lær enkle og kraftfulle mentale vektøy for å ta mer autentiske valg fremover i ditt liv.

 

Bli magnetisk for ditt drømmeliv! 

Finn klarhet i hvem du er og hva du vil. Opplev friheten, roen og styrken i å være 100% deg selv og hvordan du skaper det livet du ønsker deg.

Denne reisen er for deg som er klar for å oppleve din neste versjon i livet – enten du ønsker å styrke din autentiske visjon, tiltrekke deg suksess og bedre din kommunikasjon med mennesker eller om du søker nye mennesker og den rette partneren inn i ditt liv. Uansett hvilke store endringer du ønsker å oppnå i ditt liv, så gjelder de samme grunn prinsippene.

Hvis du kjenner en inndre glød i å oppnå noe mer, så vil du på denne reisen oppleve kraftfulle sanselige og kognitive teknikker som vil skaper din nye bevissthet som danner grunnlaget til det livet du ønsker deg. Lær hvordan du kan være magnetisk i alle aspekter av livet og tiltrekke deg det du virkelig ønsker. Ta steget mot et liv fylt med selvtillit, trygghet, motivasjon, frihet, og kjærlighet – en reise mot ditt kraftfulle autentiske jeg!

Bli kjent med event skaperne

Olian Lopez Hustøl 

Helhets terapeut

Mer om Olian

Linda Maria Sneve

Mental trener

Mer om linda

 Bli med 19. – 26. mai 2024

Mentale øvelser

Kom i kontakt med kraften som ligger i ditt autentiske jeg

Du vet at du er ment for noe mer! For du kjenner lengselen, uroen eller tomheten som dukker opp når du ikke tar de valgene som er autentisk riktig for deg. Du kjenner på stress og tappes for energi fordi du gjør alt du kan for å bidra på alle kanter. 

I Spania vil du lære hvordan du fyller deg selv med energi, få større klarhet om hvem du egentlig er, forstå hvilke valg som er riktig å ta. Du vil kunne kjenne på styrken i det å være autentisk. Og oppleve mer glede, lidenskap, selvtillit og mot til å gjøre akkurat det du har lyst til.

 

Moving chi

Aktiver kroppen med kraftfulle
Qi Gong øvelser i soloppgangen

Morgenen starter stille, hvor du kun har fokus på deg selv og ingen andre.
Etter en guidet meditasjon og ha sett soloppgangen, vil du bli guidet gjennom ulike Qi Gong øvelser for å få mer tilgang til dine kraftfulle ressurser i din kropp. Der du gjennom pust, fokus og kroppsbevegelser frigjør spenninger og mentale blokkeringer.
 
Du vil kjenne myk sand mellom tærne og solstråler som varmer ansiktet mens kroppen våkner til live og gjør seg klar for dagen. 
 
Deretter er det duket for frokost på hotellet.
 
 

Kreativ utfoldelse

Ankre din unike styrke, gjennom lekende og kreative teknikker

Skrive, tegne, male og leke er noe av det vi gjør for å ankre din nye bevissthet, som er dedikert til å oppnå din beste versjon fremover. 

Du vil oppleve hvordan tidligere erfaringer og feil blir til styrker i ditt eget liv. Du får lære hvordan du enkelt får kontakt med kreativiteten, og skape løsninger som er mer i tråd med den autentiske deg og den fremtiden du ønsker deg.

Når du reiser hjem, vil du få med deg din skissebok med notater og tegninger, samt et maleri du har laget av din indre styrke. 

 

Enkel meditasjon

Få klarhet i hvem du er, hva du vil og hvordan få det til

Gjennom enkle meditasjoner og visualiseringer, vil du få kontakt med din intuisjon og gjøre bedre valg for deg selv og andre fremover.
For å skape varige endringer og oppnå dine drømmer, er det helt essensiellt å lære hvordan du kommuniserer med underbevisstheten din, som styrer 95% av alt du gjør. 

Lær hvordan du kommuniserer med underbevisstheten, på en slik måte at den vil støtte dine mål og drømmer. Hvis du ikke vet hvordan dette gjøres, vil gamle erfainger, tro og feil du har gjort gjøre det svært vanskelig å skape de endringene du ønsker deg.

 

Eteriske oljer

Lag din egen signatur perfume med eteriske oljer

Bli med på en spennende reise gjennom duftens verden og oppdag kraften i naturens egne skatter – de eteriske oljene!

Disse magiske oljene har blitt brukt i årevis for sine helende egenskaper, spesielt i aromaterapi. Hver olje har sin unike kjemiske sammensetning som kan påvirke oss på fysisk, mental og emosjonell nivå.

På denne turen får du utforske en høyfrekvent versjon av deg selv. Du vil få muligheten til å lage din egen signaturparfyme – en duft som vil minne deg om den fantastiske følelsen du opplever her hos oss i vakre Spania. 

 

Pust

Pust som gir kontakt med din intuisjon og indre glød

Lær hvordan du bruker pusten til å hente inn det som gjør deg godt og hvordan bli kvitt det som ikke er bra for deg.

Ved å puste godt inn med oksygen vil cellene i kroppen din bli bedre rustet til å rense kroppen og blant annet skille ut CO2. Du påvirker helsen din på en enkel og positiv måte. God pust roer ned kroppen og senke pulsen. Slik at du får tid og rom til å kjenne etter hvordan kroppen din har det og hvordan følelsene kommuniserer med deg. 
Sammen med visualisering kan pusten virke svært helbredende, ved å senke stressnivået, løsne spenninger i kroppen, roe ned tankekjør og lindre vonde følelser.

 

Velkommen til ditt eget hotellrom med balkong og utsikt mot havet

Bestill tur, eller ta kontakt 🙂

Enkelt person

kr 16 800 ,-

To deler rom

kr 25 800 ,-

Følg med på hva som skjer

WOWevents

Flybillett kommer i tillegg. Du kan fly fra hvor du vil i Norge og til Alicante, som ligger ca. 30 min fra hotellet.

 

 

Ikke nøl med å ta kontakt

975 31 511 e-post

Klikk fanene under for å vite mer

Dette får du

Utforsk, Forstå, Skap
En veiviser til ditt personlige drømmeliv

 • Utforske bevisstheten:
  Vi dykker inn i vårt indre for å bedre forstå hvordan våre liv har formet seg. Og kaste lys over faktorene som har påvirket våre valg og adferdmøstre.
 • Gjenoppdage barnlig glede:
  Finne tilbake til den åpenheten og gleden vi hadde som barn og ta den med inn i voksenlivet.
 • Selvaksept og tilgivelse:
  Akseptere vår fortid og lære kunsten å tilgi, både oss selv og andre.
 • Ta kontroll over eget liv:
  Skape autentiske forandringer og et mer tilfredstillende liv. 
 • Egenverdi:
  Finne og styrke vår egenverdi
 • Egenkjærlighet:
  Kjenne på sterk egenkjærlighet og dyrke den, for å kunne skape enda støre nestekjærlighet og bli mer tiltrekkende ovenfor andre mennesker. 
 • Skape autentisk visjon:
  Utvikle en genuin visjon, for fremtiden basert på våre sanne ønsker og verdier, som skaper bedre selvledelse, motivasjon, kreativitet og glede.
  Alle de andre faktorene over trenger å være på plass, for å kunne skape en genuin autentisk visjon.
 • Bygge selvtillit:
  Arbeide med å styrke selvtilliten for å møte livets utfordringer med trygghet. Skape bedre selvledelse
 • Skape handlingsplan med autentiske strategier:
  Utvikle en konkret plan for å implementere de positive endringene vi ønsker å se i våre liv. Enten det gjelder karriere, helse eller kjærlighetslivet
 • Magnetisk til drømmelivet:
  Lære hemmeligheten bak å tiltrekke seg det livet vi drømmer om.
  Og hvordan skape god kommunikasjon med deg selv og andre.

Visste du at du får:

 • Lære kraftfulle mentale verktøy
 • Bevegelige øvelser som styrker kropp og sinn
 • Inføring i eteriske oljer og hvordan de kan brukes
 • Maleterapi
 • Guidene meditasjoner som styrker din underbevisthet
 • Pusteteknikker du kan bruke for å ta kontroll og redusere stress
 • Stille retreat om morgenen og virkelig lære deg slev å kjenne
 • Opphold på hotell med balkong og utsikt over havet
 • 6 dager med frokost og middag
Sikre din plass nå

Dette eventet blir pakket med verdi og opplevelser fra innsiden og ut. Samtidig glir alt over i hverandre på en harmonisk og rolig måte. Her lærer du hvordan gjøre mer ved å jobbe mindre. Både vi og du vil få masse energi og selvtillitt, samtidig som vi henter oss inn og finner roen, stillheten og klarheten. Å se at mennesker kommer i kontakt med sin indre styrke er noe av det mest fantasiske som finnes! Og følelsen av ustoppelighet er den rette energien for å kunne ta dine kvantesprang mot dine drømmer.

 

Referanser 

Viktorija, Gründer fotograf

Linda was my personal coach back in 2021.

Using her methods and techniques, she helped me with overcoming limiting personal beliefs, differentiating with what is important for me now and in the future, helped me to build up personal inner strength.

I truly enjoyed working with Linda and I highly recommend her to anyone who needs professional guidance along the way!

Anne, Seniorrådgiver

[accordion_inner] [accordion-item_inner title=”Jeg er veldig takknemlig for det jeg har oppnådd sammen med Linda. Hun har vist meg hvordan tankens kraft gir fokus mot målet og hjulpet meg både til å motivere meg selv og å få ting gjort. Jeg er nå godt i gang med å gå tur flere ganger i uka og passer på at jeg spiser mat som er bra for meg. Les mer…”]

Hun har vist meg hvordan tankens kraft gir fokus mot målet og hjulpet meg både til å motivere meg selv og å få ting gjort. Jeg er nå godt i gang med å gå tur flere ganger i uka og passer på at jeg spiser mat som er bra for meg.

Sammen har vi tatt for oss deler av livshjulet mitt, noen knyttet til oppgaver og aktiviteter, men også til vanskelige følelser. Det jeg likte godt med metodene er at jeg ikke trengte å utlevere meg selv om jeg ikke ønsket det. Linda ledet meg gjennom en indre reise der egne tanker og underbevissthet ga meg innsikt og klarhet.

Jeg opplever Linda som en fin person med god personlighet og omtanke for meg som kunde. Jeg har stor tiltro til hennes evner til å jobbe med mennesker og bidra til å gjøre verden til et bedre sted. ?❤

Jeg anbefaler henne gjerne til alle andre som trenger hjelp med å nå ulike mål eller løse utfordringer i livet.

Takknemlig hilsen fra Anne Tollerud❤

[/accordion-item_inner] [/accordion_inner]

Ann Christin, Sykepleier leder

Det dårlige arbeidsmiljøet endret seg til en gjeng som heier på hverandre med latter, humor og stor arbeidsglede.

Mann 66 

Hei – ville bare si at jeg for tiden føler på en veldig trygghet, at det føles som om jeg har kommet hjem i meg selv.

Mann

Da jeg slet litt med å skape god kjemi på dater, guidet Linda meg innover i meg selv på en måte som økte min selvtillit og fikk frem min autentiske sjarm. Det tok ikke mange dagene, etter det, før jeg fikk napp på en flott dame som nå er min kjæreste 😊

Ofte stilte spørsmål

Eventet vil foregå i Guardamar og SPA hotellet heter Meridional.
Hotellet ligger ved en 3 mil lang strand der soloppgangen kommer opp over havet.

Alle rom har balkong og utsikt ut mot stranden og havet.

Bestill opplevelse her

Det går fint å reise alene! 
Faktisk så tror vi at du da vil ha enda bedre utbytte av din selvutvikling hvis du kommer alene. 
Her vil du møte likesinnede som er på samme reise som deg.

Hopp i det og bli med! Dette kommer virkelig til å bli en opplevelse du vil takke deg selv for senere! 

Bestill nå

Dette blir en flott opplevelse du kan dele med din venn, venninne, datter, mor, sønn, far, partner eller kollega. Samtidig så er litt av poenget med denne turen å kunne løsrive seg fra hverdagen og de tilknyttingene vi har til kjente mønstre. Derfor anbefaler vi at dere setter av tid til alenetid og at hver enkelt av dere gjennomgår deres unike indre reise

Bestill nå
Flybilletten er ikke med i prisen, da vi ønsker at våre gjester skal få reise fra sin nærmeste flyplass uten å bruke ekstra tid og penger på å reise til Oslo. Dette gir deg også muligheten til å reise ned tidligere og/eller dra hjem senere hvis du skulle ønske det. Under har vi laget noen ferdige linker til deg som du kan bruke 🙂 Husk bare å fylle inn hvor mange dere blir, hvis du reiser med flere.

Fra Oslo Gardermoen

FLYR SAS NORWEGIAN

Fra Bergen

NORWEGIAN SAS FLYR

Fra Torp Sandefjord:

RYANAIR

Fra Trondheim

NORWEGIAN SAS FLYR

Fra Tromsø

SAS FLYR

Hvis du ønsker å reise til Spania kun for å oppleve en vanlig ferie, så er ikke dette  for deg. 
Dette er et selvutviklingsprogram, for mennesker som ønsker personlig vekst og vil bli en bedre utgave av seg selv. Det er for deg som vil leve et mer verdifullt og tilfredstillende liv. På denne reisen vil du lære kraftfulle teknikker du kan bruke på deg selv og andre. Du vil også få ferdigheter innen Qi Gong, eteriske oljer, meditasjon, pust, tegning og maling. 

Bestill opplevelse her

Nei, dette eventet finnes ikke i Norge. 

Det er begrenset med plasser, så ikke nøl med å hoppe på 🙂