Senior advisor

Linda har vist meg hvordan tankens kraft gir fokus mot målet og hjulpet meg både til å motivere meg selv og å få ting gjort.

Jeg er veldig takknemlig for det jeg har oppnådd sammen med Linda.

Hun har vist meg hvordan tankens kraft gir fokus mot målet og hjulpet meg både til å motivere meg selv og å få ting gjort. Jeg er nå godt i gang med å gå tur flere ganger i uka og passer på at jeg spiser mat som er bra for meg.

Jeg har fått opp den nye veggen på soverommet, og jeg har også kommet et skritt videre med akvarellkurset. Lindas tips og nyttige verktøy hjelper meg stadig, og jeg har blant annet min lille Buddha som minner meg på å ta et skritt tilbake når det røyner på. Enkelt, men effektivt.

Sammen har vi tatt for oss deler av livshjulet mitt, noen knyttet til nevnte aktiviteter, men også til vanskelige følelser. Det jeg likte godt med metodene er at jeg ikke trengte å utlevere meg selv om jeg ikke ønsket det. Linda ledet meg gjennom en indre reise der egne tanker og underbevissthet ga meg innsikt og klarhet.

Jeg opplever Linda som en fin person med god personlighet og omtanke for meg som kunde. Jeg har stor tiltro til hennes evner til å jobbe med mennesker og bidra til å gjøre verden til et bedre sted. ?❤

Jeg anbefaler henne gjerne til alle andre som trenger hjelp med å nå ulike mål eller løse utfordringer i livet.

Takknemlig hilsen fra Anne Tollerud❤ See less

Jeg er veldig takknemlig for det jeg har oppnådd sammen med Linda.

Se referanse på LinkedIn

Gratis bli kjent samtale

Jeg hører veldig gjerne fra deg. Mitt største ønske er at du skal lykkes! For jeg tror genuingt på at verden da vil bli et bedre sted. Samtalen er helt uforpliktende.
97 53 15 11

Kurs nøkkel til suksess nettkurs

Er coaching noe for deg?

Hvis du ikke har erfart coaching før, så anbefaler jeg deg å gjennomføre dette gratis kurset først. Den gir deg grunnlaget for å oppnå suksess og oppleve coaching med gode resultater.

DIN nøkkel til suksess!

Gratis kurs