Daglig leder, gründer

Linda så tidlig nøyaktig hva som skulle til og introduserte meg for relevante og effektive teknikker som virkelig utfordret meg. Disse teknikkene åpnet nye mentale dører som jeg ikke hadde hatt før og jeg så umiddelbar effekt.

Jeg kom i kontakt med Linda i en periode jeg var utrolig nedbrutt og langt nede mentalt.
Ettersom jeg driver 2 virksomheter var det helt kritisk viktig for meg å få hjelp med å sortere tankene og utarbeide effektive strategier som ville hjelpe meg å komme videre og fremover. Linda så tidlig nøyaktig hva som skulle til og introduserte meg for relevante og effektive teknikker som virkelig utfordret meg. Disse teknikkene åpnet nye mentale dører som jeg ikke hadde hatt før og jeg så umiddelbar effekt. Linda er hele tiden opptatt av å se hva som skal til og har en tilnærming som jeg syntes var utrolig unik. Hun tilpasser strategiene helt ned på detaljnivå i forhold til hvilke utfordringer du har og hjelper deg å ta i bruk disse på en måte som skaper resultater. Linda er et genuint godt menneske som bryr seg om andre og har selv et ambisjonsnivå som smitter over. Hun er utrolig fleksibel og byr på seg selv på en måte som gjør at du blir komfortabel i situasjonen. Anbefales hvis du er åpen for å lære nye, effektive og gode teknikker som vil hjelpe deg både i næringslivet men også privat.

Anbefales hvis du er åpen for å lære nye, effektive og gode teknikker som vil hjelpe deg både i næringslivet, men også privat.

Se referanse på LinkedIn

Christian eier og jobber som daglig leder på et treningssenter i Oslo. Samtidig er han medeier i et verktøyfirma som leverer varer i Norge og internasjonalt.

Gratis bli kjent samtale

Jeg hører veldig gjerne fra deg. Mitt største ønske er at du skal lykkes! For jeg tror genuingt på at verden da vil bli et bedre sted. Samtalen er helt uforpliktende.
97 53 15 11

Kurs nøkkel til suksess nettkurs

Er coaching noe for deg?

Hvis du ikke har erfart coaching før, så anbefaler jeg deg å gjennomføre dette gratis kurset først. Den gir deg grunnlaget for å oppnå suksess og oppleve coaching med gode resultater.

DIN nøkkel til suksess!

Gratis kurs